Beautybar arkel

Nagels, Pedicure, Schoonheid

Ik ben Saskia van Doorn-Versluis, 41 jaar.

Naast het verzorgen van mijn man en zoons Demian en Dylan ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure bij de Beautybar in Arkel.

Al meer dan 5 jaar geniet ik ervan om mensen te laten stralen en blij te maken met hun uiterlijke verzorging. Sinds 4 jaar heb ik mijn passie voor voeten erbij opgepakt.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis ben ik gespecialiseerd in de problematiek met huid en voeten. Doordat ik echt plezier heb in mijn vak en mezelf elke keer wil blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nascholingen om up-to-date te blijven over de nieuwste behandelmethodes en mogelijkheden. Ook ben ik altijd op zoek naar innovatieve extra's op het gebied van uiterlijke verzorging. Zo kunnen mensen bij mij ook terecht voor het harsen van hun lichaam en het bleken van hun tanden.

Door het bieden van het totaal plaatje en een hoge kwaliteit onderscheiden wij bij de Beautybar ons van elke andere salon en dat maakt dat ik trots ben om deel uit te maken van dit bijzondere team!

Wil je meer informatie of een afspraak? Bel: 06 - 51 37 24 50 


Mijn naam is Berfu Erbas, ik ben 28 jaar en ik kom uit Gorinchem.

Ik ben de eigenaresse van Beyna skincare & beauty. Ik ben al een tijd gevestigd in de Beautybar en werk er met veel plezier samen en met trots kan ik zeggen dat we een TOP team zijn!

De wensen van de klant staat centraal en mijn beauty doel is dat je bij mij jezelf optimaal kan laten verwennen. Ik vind het ontzettend leuk om bezig te zijn uiterlijke verzorging en om mensen weer te laten stralen. Ik doe dit werk dan ook met veel passie en plezier.

Ik vind het mooi om te zien hoe de klant de salon verlaat met een glimlach na het bleken van hun tanden, gezichtsbehandeling of een andere behandeling.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering. Met de producten voor thuisgebruik kunt u deze resultaten van de behandeling extra lang vasthouden.

Een huid krijgt u namelijk maar 1 keer in het leven en hier moet u dus zuinig op zijn. Daarom blijf ik continue trainingen volgen zodat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik bied ook definitief ontharen aan. Het is heel logisch dat mensen last hebben van ongewenste haargroei en daarvan af willen. Dit is een proces die ik graag doorbreng met de klant en samen werken aan een prachtig resultaat.

Wenkbrauwen sieren het gezicht en eyeliners versterken de oogopslag. PMU laat je weer stralen!

Ik werk met de pigmenten die kwalitatief hoog staan en GGD goedgekeurd zijn. Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner en lipblush altijd perfect opgemaakt te hebben.

Wanneer u bijvoorbeeld elke dag uw wenkbrauwen moet bijtekenen, omdat deze niet helemaal naar uw wens is, kunnen deze door middel van permanente make-up geoptimaliseerd worden.

Kwaliteit en inspanning is voor mij prioriteit, want met onze behandelingen heb je even een moment voor jezelf. In onze salon krijgt u een warm onthaal om u voor te bereiden op een ontspannen behandeling. Wij werken met hoogwaardige producten voor een stralend resultaat.

Kom langs en ervaar het zelf.

Wilt u de magie van onze salon ervaren of kennismaken neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Ik hoop u binnenkort graag te ontmoeten in de meest luxe salon van de regio.


Hallo allemaal, even voorstellen, ik ben Emily en ik ben 38 jaar oud.

Ik ben 2 jaar geleden begonnen met het behalen van mijn certificaten voor huid verbeterende behandelingen. Sinds kort ook begonnen met het zetten van wimperextensions. Ik heb altijd een passie gehad voor beauty en ik vind ook erg leuk om me bezig te houden met skincare.

Uit mijn passie voor beauty heb ik ervoor gekozen om dus aan de slag te gaan met gezichtsbehandelingen en als wimperstyliste.

Ook ben ik druk bezig met het kijken om uit te breiden qua behandelingen.

Ik hoop dat ik bij jullie een behandeling mag doen die bij jullie past en jullie met een glimlach de deur bij Beautybar uitgaan.

Veel liefs glow by Ems

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram